Sis Jual

Trulooks Instant Moisture Concealer NEW

In Stock Unavailable

SKU : 5

sold in last hours

Regular price RM69.00 MYR |  Save RM-69.00 MYR (Liquid error (sections/product-template.liquid line 134): divided by 0% off)

or up to 3 interest-free payments of RM23.00 MYR with More info

FULL COVERAGE memang tak percaya sekali apply je sangat full coverage dan sangat ringan. Kesan parut Miss J hilang cam tu je. Fuyoo powerlah TRUconceal nih. EASY TO BLEND korang yg baru berjinak jinak (newbie) nak pakai concealer sangat high...
Hurry, Only 5 left!
555555

Estimated delivery between and .

Type : Health and Beauty

Collections : Health & Beauty,  

Product Details

  • FULL COVERAGE
  • memang tak percaya sekali apply je sangat full coverage dan sangat ringan. Kesan parut Miss J hilang cam tu je. Fuyoo powerlah TRUconceal nih.
  • EASY TO BLEND
  • korang yg baru berjinak jinak (newbie) nak pakai concealer sangat high rekemen try TruConceal. Super senang nak blend. Texture yang creamy dan moist tak kan buat kulit korang nampak cakey.
  • concealer PERTAMA di Malaysia yg ada 5 kod warna sesuai dgn skin tone wanita Asia.
  • Scarlet (light shade)- highlighter
  • Vanilla (medium light)
  • Tafetta (medium)
  • Amber (medium dark)
  • Caramel (dark) corrector/shading
  • KUALITI OBERSI
  • concealer yg mendapat pujian MUA2 HEBAT & PROFESSIONAL di Malaysia kerana hasil kualiti seperti texture dan packaging yg setaraf jenama international. Tapi jangan risau, harga LOCAL! Mampu milik tau korang.
  • MELEMBAPKAN KULIT
  • concealer pertama yg berfungsi utk pastikan kulit korang kekal lembab sepanjang hari. Woww! So korang yang ade masalah dry atau dull skin tu kompom dah tak yah risau lagi lepas ni okey.
  • OIL EKSTRAK TERBAIK DI DUNIA
  • most wanted oil seperti Apricot Seed Oil, Argan Oil dan Jojoba Oil dipilih as active ingredients. Sebab tulah kulit ladies2 obersi sangat skingoal! Clinical approved. Bertuahnya korang yang ada TRUconceal ni.

Reviews

Recently Viewed Products

You can stop autoplay, increase/decrease aniamtion speed and number of grid to show and products from store admin.
Trulooks Instant Moisture Concealer NEW
Scarlet - RM69.00 MYR
  • Scarlet - RM69.00 MYR
  • Vanilla - RM69.00 MYR
  • Taffeta - RM69.00 MYR
  • Amber - RM69.00 MYR
  • Caramel - RM69.00 MYR
  • Mocha - RM69.00 MYR

Trulooks Instant Moisture Concealer NEW

What are you looking for?

Your cart